Termeni si conditii

“4mind” este o platformă online care conectează Specialiști în psihoterapie sau coaching cu angajații Companiilor partenere, denumiți în continuare Clienți. Aceștia beneficiază de acces la Servicii oferite de Compania angajatoare și caută sau au nevoie de Serviciile practicate de Specialiști.

“Specialist” reprezintă specialistul în psihoterapie sau coaching care și-a dat acordul în prealabil să ofere Servicii Clienților 4mind și ale cărui informații de contact (nume, prenume, titlu, fotografie, orar disponibil) sunt puse la dispoziția Clienților prin intermediul site-ului 4mind.ro.

“Serviciu” reprezintă orice serviciu de psihoterapie sau coaching care se poate presta în mod legal și legitim în mediul online și/sau într-o locație fizică prin interacțiunea directă (audio și/sau video și/sau în persoană, într-o locație fizică) cu unul sau mai mulți Clienți, independent sau simultan.

“Prima Sesiune Gratuită” reprezintă acel Serviciu pe care un Specialist îl acordă gratuit Clienților care nu au mai avut sesiuni până la momentul respectiv. La înscrierea în rețeaua de Specialiști 4mind și oricând pe parcursul colaborării, Specialistul stabilește numărul de Sesiuni Gratuite pe care alege să le ofere Clienților în fiecare săptămâna.

“Client” reprezintă o persoană, salariat al uneia dintre Companiile partenere 4mind și care solicită unui Specialist programarea unei Sesiuni individuale online sau desfășurată într-o locație fizică sau care participă la o întâlnire la care participa mai multe persoane, organizată de 4mind împreună cu Specialiștii, care de asemenea poate avea loc online sau într-o locație fizică.

“Companie partenera” reprezintă orice întreprindere angajată într-o activitate economică, indiferent de formă să legală și care dorește să ofere angajaților săi acces la Serviciile Specialiștilor 4mind, contactează 4mind în acest sens și agreează de comun acord un plan de comunicare a acestor beneficii către salariați.

4mind:
 nu este un prestator de servicii si nu practica servicii in numele specialistului
 nu este si nu face parte din acordul încheiat in mod direct intre Specialist si Client.
 nu este responsabil de corectitudinea informațiilor furnizate de către Specialist la completarea profilului;
 nu are niciun control asupra serviciilor pe care specialistul le practică în mod direct către clienții săi;
 nu are nici un control asupra bunei funcționari a echipamentelor necesare inițierii si desfășurării optime a unei Sesiuni online.

4mind își rezervă dreptul, în orice moment și fără o notificare prealabilă, de a șterge orice Conținut al Platformei, la libera sa alegere, în cazul în care îl consideră inacceptabil pentru orice motiv, prin încălcarea acestor Termeni și Condiții sau în orice alt mod care este dăunător site-ului 4mind sau Utilizatorilor acestuia.
Înțelegeți și sunteți de acord că, prin utilizarea platformei 4mind, certificați faptul că ați citit, ați înțeles și ați agreat că aceste condiții și termeni de utilizare vă sunt opozabile și doar astfel puteți beneficia de serviciile 4mind. În cazul în care acceptați acești termeni și condiții în numele unei companii sau a altei persoane juridice, declarați, certificați și garantați faptul că aveți autoritatea legală de a reprezenta respectiva societate sau entitate juridică pentru încheierea/acceptarea de astfel de termeni și condiții și, în acest mod, societatea sau entitatea juridică respectivă având ea însăși răspundere legală.

Politica de Confidențialitate face parte integranta din Termenii si Condițiile 4mind. În cazul în care aveți nelămuriri, neclarități sau pentru orice întrebări legate de Termenii și Condițiile de utilizare, va rugăm să ne contactați la hello@4mind.ro