Pentru companii

Fiecare angajat este unic și la fel sunt și nevoile sale. Când vine vorba despre sănătatea mintală, credem că prevenția este foarte importantă și de aceea îți oferim posibilitatea de a fi proactiv și a alege pentru întreaga echipă beneficii de sănătate mintală și echilibru psiho-emoțional care să îi ajute pe colegii tăi să gestioneze mai bine stresul, anxietatea, burnout-ul și orice altă afecțiune de natură emoțională.

Având la dispoziție o rețea de specialiști în psihoterapie și coaching cu acoperire națională, cu 4mind poți să oferi colegilor tăi, oriunde s-ar afla, beneficii complete de sănătate mintală: sesiuni de psihoterapie și coaching, activități, consiliere virtuală prin chatbot 24/7 și webinarii de wellbeing.

Iar dacă echipa ta este formată din colegi de diferite naționalități, unii dintre specialiștii 4mind sunt pregătiți să ofere consiliere în limbile engleză, franceză, italiană, germană sau maghiară.

Soluții personalizate

Ședințe individuale succesive sau pe parcursul unei perioade mai îndelungate, webinarii sau articole de selfhelp? Oricare variantă este disponibilă la 4mind pentru fiecare angajat.

Specialiști de top

Selectăm constant doar cei mai buni specialiști pentru companiile care ne aleg – toți specialiștii înregistrați în rețeaua 4mind sunt licențiați și certificați.

Confidențialitate

Fiecare angajat își alege terapeutul cu care vrea să lucreze și stabilesc împreună toate detaliile referitoare la ședințe, fără a fi nevoie de implicarea HR-ului.

Abonamentul 4mind

La 4mind este foarte simplu: toate beneficiile sunt incluse într-un abonament cu preț unic – 10 lei per angajat per lună. Angajații au acces la aceleași beneficii și fiecare își poate alege metoda care i se potrivește cel mai bine.

4 Ședințe individuale de consiliere cu specialiștii 4mind

Asistent inteligent Serena, disponibil 24/7

Articole, exerciții și activități de wellbeing

Webinarii gratuite pentru angajați

Contactează-ne

Hai să discutăm despre schimbări pozitive pentru echipa ta.

4 + 9 =