Pentru angajati

La fel ca în cazul sănătății fizice, câteodată ni se întâmplă să avem nevoie de ajutor în ceea ce privește sănătatea noastră mintală. Cu toții ajungem să experimentăm în anumite momente din viață stres, frică, vinovăție sau anxietate. Dacă apar simptome emoționale, fizice și cognitive este necesar, în primul rând, să le poți recunoaște sau să ii asculți pe cei apropiați atunci când îți sugerează că sunt îngrijorați pentru tine.

Pentru nevoile tale

Stres, anxietate, provocări la serviciu, gestionarea relațiilor dificile.

Pentru obiectivele tale

Înțelegerea emoțiilor tale, creșterea stimei de sine, dezvoltarea curajului de a face lucruri noi.

In ritmul tău

Ședințe succesive sau pe o durata mai lungă de timp la telefon sau la cabinet, selfhelp și exerciții auto-aplicate acasă sau pe drum spre serviciu, totul e la îndemâna ta.

Cum recunoști dacă ai nevoie de suport emoțional?

  • Uiți lucruri mai frecvent, te simți confuz, probleme de concentrare sau dificultăți în luarea deciziilor
  • Suferi de anxietate, furie, vinovație, tristețe sau depresie
  • Ai dureri de stomac, mușchi încordați sau dureri de cap
  • Ai stări de iritabilitate, plâns, tulburări de somn sau îngrijorare excesivă

Dacă angajatorul tau iti ofera acest beneficiu si simți nevoia sa vorbesti cu un specialist in psihoterapie sau coaching, creează-ți cont 4mind pentru a beneficia de ședințele de consiliere incluse în abonament.

Dacă ai cont, atunci te invităm să-ți faci o programare la oricare dintre specialiștii 4mind. Sesiunile se inițiază prin apel de pe numărul de telefon folosit de tine la crearea contului către numărul de telefon 4mind al specialistului.

Serena este asistentul virtual care te poate ajuta cu sfaturi, recomandări sau scurte exerciții pentru îmbunătățirea echilibrului psiho-emoțional. Cu Serena poți beneficia de consiliere virtuală 24/7, oricând simți nevoia să discuți cu cineva.

Urmărește pagina de Facebook 4mind unde vom organiza periodic sesiuni live găzduite de specialiști, cu exerciții și sfaturi utile pentru menținerea stării de bine și a echilibrului emoțional.